smoothie kraam huren

Een smoothie kraam huren op jouw locatie is bijna een gegarandeerd succes. Wij maken jaarlijks op honderden locaties verse smoothies en krijgen er een kick van om mensen te zien genieten van onze drankjes.

Waarom een smoothie kraam huren?

Wanneer je een feest of bijvoorbeeld een beursstand organiseert dan wil je er natuurlijk wel iets bijzonders van maken. Met alleen een kopje koffie aanbieden ben je er dus niet. Wanneer je een smoothie kraam inhuurt dan weet je zeker dat je iets leuks hebt wat mensen niet iedere dag drinken. 

Smoothies zijn hip en super gezond. Ze zitten namelijk ramvol met verse groene en fruit en hierdoor zijn het natuurlijk energy-boosters. Daarnaast smaken ze ook nog eens heerlijk! We maken altijd minimaal vier verschillende soorten zodat er altijd voor ieder wat wils te kiezen is.

 

Wat is er inclusief als je een smoothie kraam huurt?

Smoothie kraam huren bij Smoothiebar Nederland

Wij verzorgen alles voor je. Dat betekent een leuke smoothie kraam en alle apparatuur die nodig is om de smoothies te maken. Maar ook de bekers, de rietjes en alle verse ingrediënten worden door ons meegenomen. Het enige wat jij dus hoeft te doen is een stroompuntje regelen.

Benieuwd naar de scherpe huurtarieven van onze smoothie kramen? Bel of mail ons en we sturen je binnen 24 uur een vrijblijvende offerte. Tel. 024 3572761

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *