Meer catering

Smoothiebar Nederland is onderdeel van Bar Company en kan u daarom van meer dan alleen smoothies voorzien. Wij nemen u graag het werk uit handen en fungeren vaak als een totaal leverancier. Naast alle facilitaire benodigdheden kunnen wij u ook voorzien van de volgende zaken met onze samenwerkingen:

Verse sappen

Heeft u liever dorstlessende sapjes dan smoothies? Dan zouden de verse sappen op locatie van Juicebar.nl interessant voor u kunnen zijn.

Koffie catering

Koffie en smoothies gaan goed samen. Wanneer u uw gasten of bezoekers op een goede kop koffie wilt trakteren dan adviseren wij de koffie catering van KoffieBarHuren. De gastvrije barista’s maken de mooie latte art koffies voor u en laten u de echte Italiaanse koffiecultuur beleven.

Cocktail catering

Mag er iets gevierd worden? Dan zijn de cocktailbars van Cocktailbar.nl een goed idee. De cocktailshakers shaken live de lekkerste cocktails op uw locatie.

Unieke concepten voor beursstand en bedrijfsfeesten

Bent u op zoek naar iets unieks voor uw beursstand of bedrijfsfeest? Bekijk dan de champagnetoren en zuurstofbar van ons moederbedrijf Bar Company.

Meer catering bij Bar Company

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen