Meer catering

Smoothiebar Nederland is onderdeel van Bar Company en kan je daarom van meer dan alleen smoothies voorzien. Wij nemen je graag het werk uit handen en fungeren vaak als een totaal leverancier. Naast alle facilitaire benodigdheden kunnen wij je ook voorzien van de volgende zaken met onze partners:

Verse sappen

Heb je liever dorstlessend geperst sapje dan een smoothie uit de blender? Dan adviseren we de verse sappen op locatie van Juicebar.nl.

Koffie catering

Koffie en smoothies gaan goed samen. Wanneer je jouw gasten of bezoekers op een goede kop koffie wilt trakteren dan adviseren wij de koffie catering van KoffieBarHuren. De gastvrije barista’s maken de mooie latte art koffies voor je en laten je de echte Italiaanse koffiecultuur beleven.

Cocktail catering

Mag er iets gevierd worden? Dan zijn de cocktailbars van Cocktailbar.nl een goed idee. De cocktailshakers shaken live de lekkerste cocktails op jouw locatie.

Unieke concepten voor beursstand en bedrijfsfeesten

Ben je op zoek naar iets unieks voor je beursstand of bedrijfsfeest? Bekijk dan de champagnetoren en zuurstofbar van ons moederbedrijf Bar Company.

Meer catering bij Bar Company

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen