[rank_math_breadcrumb]

Smoothiebar Nederland is onderdeel van Bar Company. Hierdoor kunnen we je voorzien van meer dan smoothies. Wij zijn namelijk gek op het maken van de lekkerste smoothies, maar onze collega’s schenken de mooiste hartjes in je cappuccino of zijn goed in het shaken van cocktails! Een ding hebben we allemaal gemeen; een passie voor smaak en en een liefde voor werken op feesten en evenementen.

Verse sappen

Heb je liever dorstlessend geperst sapje dan een smoothie uit de blender? Dan adviseren we de verse sappen op locatie van Juicebar.nl.

Koffie en thee catering

Koffie en smoothies gaan goed samen. Wanneer je jouw gasten of bezoekers op een goede kop koffie wilt trakteren dan adviseren wij de koffie catering van KoffieBarHuren. De gastvrije barista’s maken de mooiste latte art koffies voor je en laten je de echte Italiaanse koffiecultuur beleven. Ben je meer fan van thee, dan raden we je theebar.nl aan.

Cocktail catering

Mag er iets gevierd worden? Dan zijn de cocktailbars van Cocktailbar.nl een goed idee. De cocktailshakers shaken live de lekkerste cocktails op jouw locatie.

Unieke concepten voor beursstand en bedrijfsfeesten

Ben je op zoek naar iets unieks voor je beursstand of bedrijfsfeest? Bekijk dan de champagnetoren en zuurstofbar van ons moederbedrijf Bar Company.

Team Bar Company verzorgt meer catering

 

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen