[rank_math_breadcrumb]

Smoothie catering is razend populair in Nederland. Mensen zijn steeds bewuster met hun voeding bezig maar willen tegelijkertijd wel blijven genieten. Smoothies bieden de uitkomst! Door onze passie voor lekker en gezond eten en drinken hebben wij een smoothie assortiment samengesteld, waar je het rietje bij op drinkt. Daarnaast maken de bijzondere kleuren van het fruit de smoothies extra feestelijk.

Smoothies met vers fruit

Onze smoothies worden gemaakt van stukken vers fruit, zuivel, vruchtensappen en een flinke dosis liefde. Door het verse fruit in de blender fijn te snijden in plaats van uit te persen, worden de vezels behouden. Onze smoothies worden altijd vers gemaakt en hierdoor worden de voedingsstoffen tot op het laatste moment bewaard. Hierdoor voorzien onze smoothies jouw gasten van een gezonde energybooster! En wist je dat je met onze trapfiets ook je eigen smoothies kunt ‘fietsen’?

Smoothie menu

De smoothies worden met een rietje geserveerd in chique glazen of in disposable bekers (biologisch afbreekbaar). Het smoothie menu bestaat altijd uit minstens drie verschillende soorten zodat je gasten hun favoriet kunnen kiezen. Op de menukaarten drukken wij kosteloos jouw logo of boodschap. Ook is het mogelijk dat jouw gasten aangeven van welke vruchten ze houden en onze enthousiaste collega’s maken hier in no-time een heerlijke verse smoothie van. Onze smoothies wisselen maandelijks en dit zijn de favorieten van afgelopen maand:

The Good Life – banaan, ananas en kokos(water)

Energizer – amandelmelk, havermout, banaan en pindakaas

Pompoen Power – rauwe pompoen, kaki, yoghurt, kaneel en sojamelk

Super Spinazie – amandelmelk, spinazie, banaan, eiwitpoeder en pecannoten

Super Strawberry – yoghurtbanaan, aardbeien, lijnzaad en kokosvezels

smoothie catering

Biologische smoothies

Vind je het belangrijk dat we enkel biologische producten gebruiken? Geen probleem. Ondanks dat deze ingrediënten vaak iets duurder zijn, hebben biologische producten ook onze voorkeur. Geef je voorkeur voor biologische producten even aan wanneer je een offerte opvraagt, dan houden we hier rekening mee. 

Wij gebruiken diverse soorten fruit in onze blenders. Benieuwd welke soorten wij gebruiken en waarom deze zo gezond zijn? Lees meer 

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen