[rank_math_breadcrumb]

Festivals en publieksevenementen

Smoothies op festivals en publieksevenementen zijn tegenwoordig ‘hot’! Naast dat smoothies heerlijk smaken zijn ze ook nog eens erg gezond. Daarom sluit dit drankje naadloos aan bij de huidige ‘health’ trend die in Nederland zichtbaar is. Jouw bezoekers willen gezond en lekker eten en drinken en met smoothies biedt je hen dit. De bezoekers kunnen kiezen uit een uitgebreide smoothiekaart waarbij onze hippe smoothies echte energy boosters zijn! Ideaal dus om weer even bij te tanken na een lange dag lopen en dansen.

Smoothiebars

Smoothies op festivalsWij hebben smoothiebars in diverse stijlen en bijna al onze bars zijn modulair. Dit wil zeggen dat zij koppelbaar zijn waardoor wij in staat zijn evenementen te draaien van 100 personen, van 1000 of 40.000 personen. Of het nu gaat om festivals of een landelijke feestdag, indoor of outdoor; Smoothiebar Nederland is de absolute specialist in de organisatie van smoothies op festivals en publieksevenementen.

Ervaring

Ons team bestaat uit ervaren bartenders en barmanagers. En omdat we al op zo’n 50 grote publieksevenementen hebben gestaan, kunnen wij je alles vertellen over onze capaciteit, productiesnelheid, tarieven en het optimale assortiment etc etc. Wij zijn een all-inclusive cateraar. Dat betekent dat jij alleen een plek voor ons hoeft te reserveren, en wij regelen de rest. 

Laat je informeren over onze werkwijze en onze interessante afkoop/afdrachtsregeling. Bekijk hier foto’s van onze diensten of neem contact met ons op!

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen