Smoothies festivals en publieksevenementen zijn hot! De beleving is wat telt. U als organisator weet dat als geen ander! Smoothies zijn momenteel ‘hot’ en erg populair onder feest- en festivalgangers. Smoothiebar Nederland is de absolute expert als het gaat om het maken van heerlijke smoothies op publieksevenementen en festivals.

Smoothies op festivals

Naast dat smoothies heerlijk smaken zijn ze ook nog eens erg gezond. Daarom sluit dit drankje naadloos aan bij de huidige ‘health’ trend die in Nederland zichtbaar is. Uw bezoekers willen gezond en lekker eten en drinken en met smoothies biedt u hen dit. Uw gasten kunnen kiezen uit een uitgebreide smoothiekaart waarbij onze hippe smoothies echte energy boosters zijn!

Smoothiebars

Smoothies op festivalsOnze bars zijn modulair; dit wil zeggen dat zij koppelbaar zijn waardoor wij in staat zijn evenementen te draaien van 100 personen, van 1000 of 40.000 personen. Geen enkel evenement is voor ons te groot. Ons ervaren barteam en onze ervaren barmanagers zijn in staat de smoothies in hoog tempo vers te bereiden en uit te geven. Of het nu gaat om festivals of dance events, indoor of outdoor; Smoothiebar Nederland is de absolute specialist in de organisatie van smoothies op festivals en publieksevenementen. Wij zijn een all-inclusive leverancier; het enige wat u hoeft te doen is een plek reserveren, wij regelen de rest.

Bekijk hier foto’s van onze smoothiebars

Laat u informeren over onze werkwijze en onze interessante afdrachtsregeling; wij bespreken graag alle mogelijkheden met u. Neem contact met ons op!

Offerte aanvragen Informatie aanvragen