[rank_math_breadcrumb]

Waarom maken wij smoothies op evenementen?

Wij zijn gek op verse groente en vers fruit. Maar dan ook echt. Het liefst lopen we iedere dag even een rondje over de markt om de beste producten met onze eigen handen ertussen uit te halen. We vinden het leuk om deze ingrediënten te combineren en hier gezonde en smaakvolle drankjes mee te maken. En wanneer we mensen zien genieten van deze creaties, kan onze dag eigenlijk niet meer stuk.

Hoe doen we dit?

Om mensen echt te laten genieten van onze smoothies is het belangrijk dat ze heerlijk smaken. Maar daarmee zijn we er nog niet. We willen namelijk drankjes maken die onze gasten of bezoekers niet iedere dag drinken. Daarnaast willen we ook nog dat de smoothies gezond zijn en dus voor nieuwe energie zorgen. Na een paar jaar experimenteren hebben we inmiddels het perfecte smoothie menu gemaakt. En met een team van dertig gepassioneerde bartenders en een ruim assortiment aan mobiele bars zijn we helemaal klaar om onze liefde voor smoothies te delen.

En nu?

Nu reizen onze bartenders meer dan 100 keer per jaar af naar bedrijfsevenementen in heel Nederland en zijn wij leverancier aan vrijwel alle evenementenbureaus. Mogen we jou ook van dienst zijn?

Onze bartenders hebben een passie voor het maken van smoothies op locatie

Bij ons stroomt smoothie door de aderen.

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen