[rank_math_breadcrumb]

Verse smoothies serveren op een congres is een gegarandeerd succes. Verfris de deelnemers en bezoekers na een intensieve ochtend of middag door hen te trakteren op een vers bereidde smoothie. Onze smoothies zitten boordevol vitaminen en mineralen door het gebruik van vers fruit en verse groenten. Dit zorgt ervoor dat de smoothies niet alleen heerlijk smaken, maar ook als echte energy boosters dienen. Wist je dat je bijvoorbeeld veel meer energie haalt uit een smoothie dan een kopje koffie?

Smoothies op jouw congres

De gastvrije bartenders zullen jouw bezoekers in de watten leggen met een uitgebreid menu aan smoothies. Dit menu wordt altijd voorzien van jouw logo zodat de gast weet dat jij degene bent die hen deze traktatie aanbiedt. De smoothies zorgen ervoor dat je gasten een gezellige sfeer zullen beleven die zij niet snel zullen vergeten.

In het verleden hebben wij al succesvol bijgedragen aan meer dan 500 congressen, symposia en lezingen en meer dan 1.000 beursstands. En vrijwel altijd verdienden onze klanten de investering in de smoothies dik terug met nieuwe leads. Verwen je gasten met een heerlijk verfrissend en energiek drankje. Lees meer over onze smoothiebars en laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden!

Mobiele smoothiebar voor een congres

Bekijk hier foto’s van onze smoothiebars

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen