Smoothies op congressen zijn een gegarandeerd succes. Verfris uw gasten na een intensieve ochtend of middag door hen te trakteren op een vers bereidde smoothie. De smoothies van Smoothiebar Nederland zitten boordevol vitaminen en mineralen door het gebruik van vers fruit en verse groenten. Dit zorgt ervoor dat de smoothies niet alleen heerlijk smaken, maar ook als echte energy boosters dienen.

Smoothies op congressen

De gastvrije smoothiemedewerkers zullen uw gasten in de watten leggen met een uitgebreid menu aan smoothies. Dit menu wordt altijd voorzien van uw logo zodat de gast weet dat u degene bent die hen deze traktatie aanbiedt. De smoothies zorgen ervoor dat uw gasten een gezellige sfeer zullen beleven die zij niet snel zullen vergeten.

In het verleden hebben wij al succesvol bijgedragen aan meer dan 250 congressen, symposia en lezingen en meer dan 500 beursstands. Verwen uw gasten met een heerlijk verfrissend en energiek drankje. Lees meer over onze smoothiebars en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden!

smoothies op congressen

Bekijk hier foto’s van onze smoothiebars

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen