[rank_math_breadcrumb]

Waarom zijn smoothies zo populair op (bedrijfs)feesten?

Omdat de tijd van punten slagroomtaart en frisdranken geweest is. Trakteer jouw collega’s daarom op een gezonde en smaakvolle smoothies. We maken ze live en met liefde op jouw locatie. Uiteraard vanuit een schitterende smoothiebar naar keuze tegen het scherpste huurtarief!

De kleurrijke smoothies worden feestelijk gegarneerd en zitten boordevol gezonden ingrediënten. Omdat wij met grote professionele blenders werken en ruim op tijd beginnen met onze voorbereidingen, kunnen wij in no-time honderden gasten voorzien van diverse vers gemaakte smoothies. En een voordeel van smoothies is dat ze de hele dag en avond door gedronken kunnen worden!

smoothies op feestenGepersonaliseerde smoothiebar en smoothies

Wij maken van onze mobiele smoothiebar graag jouw persoonlijke smoothiebar. Dit doen we door de menukaarten kosteloos te personaliseren met jouw logo of huisstijl en we kunnen zelfs smoothies naar jouw collega’s, producten of bedrijf vernoemen. Niemand zal het ontgaan dat jouw smoothiebar aanwezig is op het bedrijfsevenement of bedrijfsfeest!

Bekijk hier foto’s van onze smoothiebars

Wist je dat meer dan 2.000 tevreden opdrachtgevers je al voor zijn gegaan? Laat je vrijblijvend informeren, we zitten voor je klaar.

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen