Waarom smoothies op feesten zo’n succes zijn?

De smoothies van Smoothiebar Nederland zijn ideaal voor bedrijfsevenementen en bedrijfsfeesten! De tijd van punten slagroomtaart is geweest. Heet uw gasten daarom hartelijk welkom op een gezonde en smaakvolle wijze met verse smoothies! Live bereid op uw locatie vanuit een schitterende smoothiebar.

De kleurrijke smoothies worden feestelijk gegarneerd en zitten boordevol gezonden ingrediënten. Uw gasten worden zodoende op een gezonde wijze getrakteerd op een heerlijk drankje. Omdat wij met grote professionele blenders werken en ruim op tijd beginnen met onze voorbereidingen, kunnen wij in no-time honderden gasten voorzien van diverse vers gemaakte smoothies.

smoothies op feestenPersoonlijke smoothies op feesten

U geeft aan van welke vruchten u houdt, en wij maken hier een passende smoothie van. Op deze wijze bepaald u zelf welke smoothies wij maken. Daarnaast maken wij van onze smoothiebar graag uw persoonlijke smoothiebar: wij personaliseren de menukaarten kosteloos met uw logo of huisstijl en kunnen zelfs een smoothie naar uw bedrijf vernoemen. Niemand zal het ontgaan dat uw smoothiebar aanwezig is op het bedrijfsevenement of bedrijfsfeest!

Bekijk hier foto’s van onze smoothiebars

Meer dan 600 tevreden opdrachtgevers gingen u voor. Laat u vrijblijvend informeren!

Offerte aanvragen Informatie aanvragen