Plaats een smoothiebar op uw beursstand en zie het aantal bezoekers op uw stand met wel 200% toenemen!

Met onze smoothiebars creëert u ‘stopping power’. Beursbezoekers zien dat er iets vers gemaakt wordt op uw stand worden nieuwsgierig naar deze traktatie. De schitterende bar met led-verlichting is daarnaast een verrijking van uw stand. Wij beschikken over diverse formaten bars waardoor u altijd de optimale bar voor uw stand krijgt.

Een smoothiebar op uw beursstand zorgt voor de goede sfeer

Smoothiebar op uw beursstandDe smoothiebar op uw beursstand zorgt voor een gezellige plek waar bezoekers even kunnen bijtanken met een heerlijk koud gezond drankje. En omdat de smoothie bomvol zit met groente en fruit is het een echte energybooster; precies wat bezoekers op een lange beursdag kunnen gebruiken. De smoothies worden gemaakt door een attente medewerker die ook de rol van gastheer van de stand op zich neemt.

Branding

Onze smoothiebar naadloos laten aansluiten bij uw stand? Geen probleem! Onze bars zijn volledig naar uw wensen te branden. Wat dacht u bijvoorbeeld van uw logo op de menukaarten, of een smoothie vernoemd naar uw bedrijf? Een bedrijfspresensatie op de tablets die in de bar verwerkt zitten? Alle smoothie bekers bedrukt met uw logo?
De mogelijkheden om uw bedrijf goed op de kaart te zetten met onze smoothiebar zijn eindeloos – graag informeren wij u hier over!

Vergroot het succes van uw beursdeelname met verse smoothies!

Bekijk hier foto’s van onze smoothiebars

Offerte aanvragen Informatie aanvragen