[rank_math_breadcrumb]

Met verse smoothies op je beursstand zie het aantal bezoekers op je stand met wel 200% toenemen! Je kunt ons met of zonder barmeubel inhuren.

Smoothies hebben stopping power

Met onze smoothies creëer je ‘stopping power’. Beursbezoekers zien dat er iets vers gemaakt wordt op jouw stand worden nieuwsgierig naar deze traktatie. Op deze manier zorgen onze smoothies voor meer bezoekers op je stand.

Een smoothiebar op je beursstand zorgt voor de goede sfeer

Smoothiebar op uw beursstandDe smoothiebar op je beursstand zorgt voor een gezellige plek waar bezoekers even kunnen bijtanken met een heerlijk koud gezond drankje. En omdat de smoothie bomvol zit met groente en fruit is het een echte energybooster; precies wat bezoekers op een lange beursdag kunnen gebruiken. De smoothies worden gemaakt door een attente bartender die ook de rol van gastheer van de stand op zich neemt.

Laat je zien

Onze smoothiebar naadloos laten aansluiten bij jouw stand? Geen probleem! Onze bars zijn volledig naar uw wensen te branden. Wat dacht je bijvoorbeeld van jullie logo op de menukaarten, of een smoothie vernoemd naar jouw bedrijf? Een bedrijfspresensatie op de tablets die in de bar verwerkt zitten? Alle smoothie bekers bedrukt met jullie logo?
De mogelijkheden om jouw bedrijf goed op de kaart te zetten met onze smoothiebar zijn eindeloos – graag informeren wij je hier over!

De kosten van onze smoothies verdienen zichzelf vrijwel altijd terug. Vergroot dus het succes van jouw beursdeelname met verse smoothies.

Bekijk hier foto’s van onze smoothiebars

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen