De smoothiebars van Smoothiebar Nederland zijn eindeloos populair op festivals, congressen en bedrijfsevenementen. De smoothie is namelijk het lekkerste en gezondste drankje van dit moment! Met een mobiele sapbar van Smoothiebar Nederland trakteert u de gasten van uw evenement op een overheerlijke, verse en gezonde smoothie. Al meer dan 600 opdrachtgevers gingen u voor!

De lekkerste smoothies en sapjes voor uw gasten

De smoothies van Smoothiebar Nederland bieden uw gasten een heerlijk tussendoortje. Onze smoothies zijn kleurrijk, feestelijk gegarneerd en zitten boordevol gezonde ingrediënten. Ze worden gemaakt in professionele blenders zodat ons barpersoneel met gemak een groot publiek tegelijkertijd kan voorzien van heerlijke smoothies. Met een mobiele sapbar op uw evenement biedt u uw gasten een originele verrassing!

Een mobiele sapbar op uw evenement

Wat is er leuker dan uw gasten welkom te heten op een gezonde en smaakvolle wijze? Wat voor evenement u ook organiseert, een mobiele sapbar misstaat nooit. Niet voor niets gingen al meer dan 600 opdrachtgevers u voor in het huren van een sapbar. Een greep uit de aspecten die onze sapbars zo aantrekkelijk maken:

  • Divers assortiment
  • Geschikt voor elk evenement
  • Bars in diverse formaten
  • Led-verlichte bars
  • Gepersonaliseerde menukaart (geheel kosteloos!)
  • Enthousiaste smoothiemedewerkers

 

Contact

Smoothiebar Nederland helpt u graag om van uw evenement een echt feest te maken! Neem direct contact met ons op en stel ons al uw vragen. U kunt bellen naar 0882035100 of het contactformulier invullen. Bent u benieuwd wat het huren van een mobiele sapbar u gaat kosten? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen