Wilt u de gasten van uw evenement trakteren op het lekkerste en gezondste drankje van dit moment? Dan is een mobiele smoothie bar een schot in de roos! De bars zijn beschikbaar voor vrijwel elke locatie en verkrijgbaar in diverse formaten. Al meer dan 600 opdrachtgevers gingen u voor met het huren van een mobiele smoothie bar. Aarzel niet en maak ook uw evenement compleet!

Een mobiele smoothie bar op uw evenement

Wat voor evenement u ook organiseert, een mobiele smoothie bar misstaat nooit. Wat is er leuker dan uw gasten welkom te heten op een gezonde en smaakvolle wijze? Onze smoothie bars zijn onder meer geschikt voor de volgende evenementen:

  • Festivals
  • Publieksevenementen
  • Beurzen
  • Congressen
  • Feesten

Heeft u vragen over de mogelijkheden die uw evenement u biedt? Neem dan gerust contact met ons op!

Verras uw gasten met een smoothie!

De smoothies van Smoothiebar Nederland zijn kleurrijk, feestelijk gegarneerd en zitten boordevol gezonde ingrediënten. Bovendien past een smoothie perfect in de ‘health’ trend die op dit moment volop gaande is in ons land. Het is voor ons geen probleem om honderden gasten in no-time te voorzien van diverse vers gemaakte smoothies, omdat we werken met grote professionele blenders en ruim op tijd beginnen met onze voorbereidingen. Met een stijlvolle mobiele smoothie bar verrast u uw gasten ongetwijfeld op een originele manier!

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mobiele smoothie bars? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 024-3572761 of door het contactformulier in te vullen. Bent u benieuwd wat het huren van een smoothie bar kost? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Smoothiebar Nederland maakt van uw evenement gegarandeerd een feest!

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen