De smoothie is het lekkerste en gezondste drankje van dit moment! De smoothiebars van Smoothiebar Nederland zijn dan ook eindeloos populair op festivals, congressen en bedrijfsevenementen. Trakteer de gasten van uw evenement op een overheerlijke smoothie door een mobiele smoothiebar te huren. Al meer dan 600 opdrachtgevers gingen u voor, aarzel niet en maak ook uw evenement compleet!

De lekkerste smoothies voor uw gasten

De smoothies van Smoothiebar Nederland zijn een verrijking van uw evenement. Onze smoothies zijn namelijk…:

  • …kleurrijk;
  • …feestelijk gegarneerd;
  • …boordevol gezonde ingrediënten;
  • …gemaakt in grote professionele blenders;
  • …een originele verrassing voor uw gasten.

Een mobiele smoothiebar op uw evenement

Wat is er leuker dan uw gasten welkom te heten op een gezonde en smaakvolle wijze? Wat voor evenement u ook organiseert, een mobiele smoothiebar misstaat nooit. Onze smoothiebars zijn onder meer geschikt voor evenementen als festivals, publieksevenementen, beurzen, congressen en privéfeesten. Ons ruime assortiment aan stijlvolle bars, onze diverse heerlijke smoothies en onze attente medewerkers maken van ieder evenement een echt feest!

Meer informatie

Smoothiebar Nederland werkt graag met u samen om van uw evenement een echt feest te maken! Schroom niet om bij vragen contact met ons op te nemen. Dat kan door te bellen naar 024-3572761 of door het contactformulier in te vullen. Bent u benieuwd wat het huren van een mobiele smoothiebar kost? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen