[rank_math_breadcrumb]

Trakteer de gasten van uw evenement op het lekkerste en gezondste drankje van dit moment: de smoothie! Of u nu een festival, congres of bedrijfsevenement organiseert, Smoothiebar Nederland maakt elk evenement compleet. Al 600 gasten gingen u voor met het huren van een mobile smoothie bar! De bars zijn beschikbaar voor vrijwel elke locatie en verkrijgbaar in diverse formaten.

Een mobile smoothie voor elk evenement

Of u nu een festival, publieksevenement, beurs, conres of privéfeest organiseert, Smoothiebar Nederland helpt u graag om de gasten op uw evenement te voorzien van heerlijke smoothies. Onze stijlvolle bars misstaan op geen enkele gelegenheid en worden sfeervol aangekleed met houten fruitkisten en vazen met vers fruit. Heeft u vragen over de mogelijkheden die uw evenement u biedt? Neem dan gerust contact met ons op!

De lekkerste traktatie!

Smoothies van Smoothiebar Nederland zijn:

  • Kleurrijk
  • Feestelijk gegarneerd
  • Boordevol gezonde ingrediënten
  • Gemaakt in grote professionele blenders
  • Een originele verrassing voor uw gasten

Een mobile smoothie bar is dus absoluut een verrijking voor uw evenement! Bovendien dragen onze attente smoothiemedewerkers bij aan een ontspannen en gezellige sfeer en staan zij open voor al uw vragen en suggesties.

Meer informatie

Een mobile smoothie bar zorgt ongetwijfeld voor een verrijking van uw evenement! Schroom niet om bij vragen contact met ons op te nemen via 024-3572761 of via het contactformulier. Bent u benieuwd wat het huren van een smoothie bar kost? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen