[rank_math_breadcrumb]

Of het nu gaat om een festival of om een congres, de sapbars van Smoothiebar Nederland zijn op elk evenement een graag geziene gast. Onze sapbars zijn op elke locatie beschikbaar en trakteren uw gasten op een heerlijke energybooster! Smoothiebar Nederland is een all-inclusive leverancier, dus het enige wat u hoeft te doen is een plek reserveren, dan regelen wij de rest. Een sapbar huren was nog nooit zo eenvoudig!

Sapbar huren voor elk evenement

Onze sapbars zijn geschikt voor diverse evenementen. Zo staan we regelmatig op festivals, publieksevenementen, beurzen, congressen en privéfeesten. Ons concept sluit naadloos aan op de ‘health’ trend die momenteel gaande is in ons land. Een verse, gezonde en lekkere smoothie van Smoothiebar Nederland is een welkome verrassing voor uw gasten! Daarnaast draagt ons goed opgeleide barpersoneel graag bij aan een gezellige en informele sfeer en zorgen zij ervoor dat een groot publiek tegelijkertijd van overheerlijke smoothies kan worden voorzien. Heeft u vragen over de mogelijkheden die uw evenement u biedt? Neem dan gerust contact met ons op!

All-inclusive sapbar

Wat het huren van een sapbar zeer aantrekkelijk maakt is dat u er weinig werk aan heeft. Smoothiebar Nederland is namelijk een all-inclusivebedrijf. Wij verzorgen en regelen de volgende aspecten voor u:

  • Op- en afbouw
  • Transport
  • Voorbereiding
  • Attente en proactieve sapmedewerkers
  • Gepersonaliseerde menukaarten
  • Verse decoratie in grote vazen

 

Meer informatie

Heeft u specifieke vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij u bieden? Aarzel dan niet om ons te bellen via 0882035100 of om het contactformulier in te vullen. Ook kunt u alvast een vrijblijvende offerte aanvragen, zodat u weet wat een sapbar huren u gaat kosten. Smoothiebar Nederland maakt uw evenement compleet!

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen