[rank_math_breadcrumb]

Smoothiebar Nederland maakt van elk evenement een echt feest! Wij serveren de lekkerste en gezondste smoothies, zodat we u en uw gasten op een heerlijke energybooster kunnen trakteren. U kunt onze smoothie bars op elke gewenste locatie huren, of het nu gaat om een festival of een congres. Een smoothie bar huren is bovendien erg praktisch. Wij zijn een all-inclusive leverancier, dus het enige wat u hoeft te doen is een plek reserveren, dan regelen wij de rest!

Smoothie bars voor elk evenement

Of er nu 100, 1000 of 40.000 mensen aanwezig zijn, onze smoothie bars zijn geschikt voor elk evenement. Onze bars zijn namelijk beschikbaar in diverse formaten. Bovendien beschikt elke bar over led-verlichting en kunt u een bar met stijlvolle stickers volledig naar uw bedrijf branden. Onze menukaarten kunnen we kosteloos voorzien van uw logo of naam. De authentieke houten fruitkisten en vazen met vers fruit zorgen voor een aantrekkelijke uitstraling van de bar, die verzorgd wordt door één of meer proactieve medewerkers.

All-inclusive smoothie bar

Huurt u een smoothie bar bij Smoothiebar Nederland? Dan regelen wij alles voor u. Het enige wat wij nodig hebben is een stroompunt en een plek voor onze bar. Wij dragen zorg voor de op- en afbouw, het transport en de voorbereiding en onze smoothiecatering bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Luxe smoothiebar met led-verlichting
  • Attente en proactieve smoothiemedewerkers
  • Gepersonaliseerde menukaarten met uw logo
  • Glaswerk of disposables (eventueel met uw logo erop gedrukt)
  • Verse decoratie in grote vazen
  • Al het benodigde materiaal

Meer informatie

Meer dan 600 tevreden opdrachtgevers gingen u al voor met het huren van een smoothie bar van Smoothiebar Nederland! Aarzel niet en neem contact met ons op om de mogelijkheden met ons te bespreken. Dat kan via het contactformulier of door te bellen naar 024-3572761. Ook is het mogelijk om alvast een offerte aan te vragen.

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen