[rank_math_breadcrumb]

Wilt u graag een gezonde energy-booster op uw beurs, festival of congres? Kies dan voor een smoothie bar op locatie. Het is een van de favoriete drankjes van dit moment. Trakteer uw gasten daarom nu op een overheerlijk vers sapje. Dankzij ons ruime assortiment aan stijlvolle bars en heerlijke smoothies is Smoothiebar Nederland de grootste leverancier van smoothie bars op locatie.

Waarom een smoothie bar op locatie?

Wij weten als geen ander dat geen evenement hetzelfde is, daarom beschikken wij over een ruim assortiment smoothie bars. Tevens zijn deze in vier formaten verkrijgbaar. Zo weet u zeker dat de bar past, ook als het om een kleine ruimte gaat. Vandaag de dag zijn smoothies enorm populair en worden ze graag gedronken. Onze medewerkers bereiden iedere smoothie vers op locatie. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit smoothies. Wij gebruiken naast fruit ook groenten in onze smoothies. Zo kunnen wij de lekkerste groene smoothies maken. Deze zijn rijk aan calcium en mineralen. Ons personeel achter de smoothie bar is professioneel opgeleid en altijd gastvrij. Wij zijn dé specialist op het gebied van smoothie catering.

Smoothie catering all inclusive

Onze smoothie catering is all inclusive en bestaat uit:

  • Een fantastische trendy smoothie bar
  • Gezonde smoothies met diverse soorten garnering
  • Attente en gastvrije bartenders
  • Professionele blenders
  • Een zelf samengestelde smoothiekaart met minstens drie smoothies
  • De keuzemogelijkheid uit glaswerk of disposable bekers
  • Opties om de bar te personaliseren met uw eigen logo

Vraag een offerte aan

Zoekt u een geweldig concept om neer te zetten? Maak dan snel kennis met Smoothie Bar Nederland. Vertel ons uw wensen en wij komen binnen 24 uur met een voorstel op maat. Uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Meer weten over onze smoothie bar op locatie? Neem gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen