[rank_math_breadcrumb]

Hoe zorgt u ervoor dat uw evenement echt een feestje wordt? Door een smoothie bar te huren van Smoothiebar Nederland! Onze smoothies zijn lekker en gezond en een echte energybooster voor uw gasten. U kunt onze smoothie bars op elke gewenste locatie huren, of u nu een beurs, congres of een privéfeest organiseert. Een smoothie bar party is bovendien zó geregeld. Smoothiebar Nederland is namelijk een all-inclusive leverancier, wat betekent dat wij alles voor u regelen!

Gepersonaliseerde smoothie bar voor uw party

Hoeveel gasten u ook verwacht, onze smoothie bars zijn geschikt voor elk evenement. Wij bieden onze bars namelijk in diverse formaten aan en onze bars zijn modulair. Wij zijn dus koppelbaar en daardoor in staat om evenementen met 100, 1000 of 40.000 gasten te draaien. Niets is ons te veel! Bovendien beschikt elke bar over led-verlichting en bieden we u de mogelijkheid om een bar volledig naar uw bedrijf te branden met stijlvolle stickers. Onze menukaarten kunnen we daarnaast kosteloos voorzien van uw logo of naam.

Verras uw gasten met een smoothie!

Op dit moment is er volop een ‘health’ trend gaande in ons land. Een smoothie bar sluit dus perfect aan bij de tijdsgeest van het moment en zal uw gasten zeker aanspreken! De smoothies van Smoothiebar Nederland zijn bovendien feestelijk gegarneerd, kleurrijk en zitten boordevol gezonde ingrediënten. Met een stijlvolle mobiele smoothie bar verrast u uw gasten ongetwijfeld op een originele manier.

Contact

Wist u dat al meer dan 600 tevreden opdrachtgevers u voor gingen? Aarzel niet en neem contact met ons op! Dat kan via het contactformulier of door te bellen naar 024-3572761. Ook kunt u alvast een vrijblijvende offerte aanvragen. Een smoothie bar maakt van elk evenement gegarandeerd een party!

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen