[rank_math_breadcrumb]

Organiseert u een evenement en bent u op zoek naar een originele toevoeging aan de catering? Dan bent u bij Smoothiebar Nederland aan het juiste adres! Bij ons is het mogelijk om een mobiele smoothiebar te huren inclusief enthousiast barpersoneel. De smoothie is het lekkerste en gezondste drankje van het moment, dus met een smoothiebar zult u gegarandeerd hoge ogen gooien! Of u nu een beurs, congres of een privéfeest organiseert, onze smoothie catering is geschikt voor elke gelegenheid. Bovendien is Smoothiebar Nederland een all-inclusive leverancier, wat betekent dat wij alles voor u regelen!

Waarom smoothie catering?

Wist u dat al meer dan 600 opdrachtgevers u voor gingen in het huren van een smoothiebar? Een greep uit de aspecten die onze smoothie catering zo aantrekkelijk maken:

  • Divers assortiment
  • Geschikt voor elk evenement
  • Bars in diverse formaten
  • Led-verlichte bars
  • Gepersonaliseerde menukaart (geheel kosteloos!)
  • Enthousiaste smoothiemedewerkers

 

De smoothie: het populairste drankje van dit moment!

Met een stijlvolle smoothiebar verrast u uw gasten ongetwijfeld op een originele manier! De smoothies van Smoothiebar Nederland zijn namelijk kleurrijk, feestelijk gegarneerd en zitten boordevol gezonde ingrediënten. Rekent u op veel gasten? Geen probleem, wij voorzien moeiteloos in no-time honderden gasten van diverse vers gemaakte smoothies doordat we werken met grote professionele blenders en ruim op tijd beginnen met onze voorbereidingen. Bovendien past een smoothie perfect in de ‘health’ trend die op dit moment volop gaande is in ons land.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat het huren van smoothie catering u gaat kosten? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan! Ook kunt u bellen naar 0882035100 of het contactformulier invullen als u specifieke vragen heeft of meer informatie wilt over onze service. Aarzel niet en maak van uw evenement een feest met Smoothiebar Nederland!

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen