[rank_math_breadcrumb]

Van elk evenement een echt feest maken, dat is het doel van Smoothiebar Nederland! Wij serveren de lekkerste en gezondste smooties en trakteren uw gasten graag op een heerlijke energybooster. Of het nu gaat om een festival of om een congres, onze smoothiebars zijn op elke locatie beschikbaar. Bovendien maken wij het u zeer gemakkelijk om een smoothiebar te huren. Wij zijn namelijk een all-inclusive leverancier, dus het enige wat u hoeft te doen is een plek reserveren en wij regelen de rest!

All-inclusive smoothiebar

Huurt u een smoothiebar bij Smoothiebar Nederland, dan dragen wij zorg voor de op- en afbouw, het transport en de voorbereiding van de bar. Het enige wat wij nodig hebben is een stroompunt en een plek. Onze smoothiecatering bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Luxe smoothiebar met led-verlichting
  • Attente en proactieve smoothiemedewerkers
  • Gepersonaliseerde menukaarten met uw logo
  • Glaswerk of disposables (eventueel met uw logo erop gedrukt)
  • Verse decoratie in grote vazen
  • Al het benodigde materiaal

Smoothiebar huren voor elk evenement

Eén van de belangrijkste eigenschappen van Smoothiebar Nederland is dat onze bars op geen enkel evenement misstaan. Of u nu een festival, publieksevenement, privéfeest, bedrijfsfeest, congres of beurs organiseert, onze smoothies zullen bij al uw gasten in de smaak vallen. De gezonde, verse en overheerlijke smoothies die wij bereiden passen namelijk uitstekend in de ‘health’ trend die op dit moment gaande is in ons land!

Meer informatie

Bent u benieuwd welke mogelijkheden uw evenement u biedt? Neem dan gerust contact met ons op! Bel naar 0882035100 of vul het contactformulier in. Ook kunt u alvast een vrijblijvende offerte aanvragen. Smoothiebar Nederland maakt van elk evenement een feest!

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen