Smoothiebar Nederland serveert de lekkerste en gezondste smooties en maakt van elk evenement een echt feest! Of het nu gaat om een festival of om een congres, onze smoothiebars zijn op elke locatie beschikbaar. Trakteer uw gasten op een heerlijke energybooster door een smoothiebar te huren! Smoothiebar Nederland is een all-inclusive leverancier, dus het enige wat u hoeft te doen is een plek reserveren, dan regelen wij de rest.

All-inclusive smoothiebar

Wat het huren van een smoothiebar zeer aantrekkelijk maakt is dat wij alles voor u regelen. Het enige wat wij nodig hebben is een stroompunt en een plek voor onze bar. Wij dragen zorg voor de op- en afbouw, het transport en de voorbereiding. Onze smoothiecatering bestaat uit meer dan alleen een luxe smoothiebar met led-verlichting! We leveren namelijk ook attente en proactieve smoothiemedewerkers, gepersonaliseerde menukaarten met uw logo, glaswerk of disposables (eventueel met uw logo erop gedrukt), verse decoratie in grote vazen en al het resterende benodigde materiaal.

Smoothiebar huren voor elk evenement

Onze smoothiebars zijn onder meer geschikt voor de volgende evenementen:

  • Festivals
  • Publieksevenementen
  • Beurzen
  • Congressen
  • Feesten

Heeft u vragen over de mogelijkheden die uw evenement u biedt? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact

Schroom niet om contact met ons op te nemen om de verschillende mogelijkheden met ons te bespreken! Dat kan via het contactformulier of door te bellen naar 024-3572761. Ook kunt u alvast een vrijblijvende offerte aanvragen. Een smoothiebar huren maakt uw evenement compleet!

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen