[rank_math_breadcrumb]

Organiseert u binnenkort een bedrijfsfeest, beursstand, congres of festival en zoekt u nog een uniek cateringconcept? Dan bent u bij Smoothiebarnederland.nl aan het juiste adres. Wij zijn grootste leverancier van smoothiebars op locatie in Nederland, met een ruim assortiment aan stijlvolle bars, diverse heerlijke smoothies en een team van enthousiaste medewerkers. Wij komen naar u toe, waar u ook bent, om van uw evenement een groot succes te maken! Een smoothiebar huren in Almere doet u bij Smoothiebarnederland.nl.

In Almere een smoothiebar huren bij Smoothiebarnederland.nl

Smoothies zijn hip. Met een smoothiebar laat u aan uw gasten zien dat u bewust om gaat met eten. Daarnaast is het een grote publiekstrekker. Zo worden de bezoekersaantallen bij beursstands tot wel 200% verhoogd met een smoothiebar! Niet voor niets hebben wij meer dan 1.500 tevreden klanten bediend. Wat kunt u van ons verwachten?

:

  • Persoonlijke & flexibele aanpak;
  • Full-service;
  • Verse, gezonde smoothies;
  • Bereiding met liefde door goed opgeleide, professionele medewerkers;
  • Scherpe prijs;
  • Smoothiebars in uiteenlopende stijlen en groottes.

Smoothiebarnederland.nl is onderdeel van Barcompany. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van unieke cateringconcepten voor onvergetelijke evenementen. Naast smoothiebars, bieden wij onder andere ook zuurstofbars, juicebars en cocktailbars aan. Voor ieder wat wils!

Offerte aanvragen bij Smoothiebarnederland.nl

Smoothiebarnederland.nl wordt op vele, uiteenlopende zakelijke evenementen ingehuurd. Een zakelijk- of juist een publieksevenement, groot of klein; wij regelen het voor u. Met onze modulaire smoothiebars kunnen wij een capaciteit tot wel 40.000 bezoekers aan! Bij ons kunt u tevens de smoothiebar kosteloos laten personaliseren. Zo kunt u uw bedrijf knallend op de kaart te zetten! Wij informeren u graag over onze eindeloze mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte met betrekking tot een smoothiebar huren in omgeving Almere. Onze gastvrije smoothiemedewerkers staan voor u klaar!

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen