[rank_math_breadcrumb]

Organiseert u binnenkort een bedrijfsfeest, congres, festival of beursevenement en zoekt u nog een geschikt cateringconcept? Maak dan kennis met Smoothiebarnederland.nl. Bij ons kunt u prachtige smoothiebars huren, ongeacht de aard of grootte van uw evenement, tegen een scherpe prijs. Een smoothie is geschikt op vele uiteenlopende evenementen. Als welkomstdrankje, ontbijt, lunch of tussendoortje; een smoothie is vers, verantwoord én lekker. Smoothiebarnederland.nl kan met haar modulaire bars en professionele team van medewerkers een capaciteit aan tot wel 40.000 gasten. Reserveert u een plekje voor ons? Dan regelen wij de rest!

Smoothiebar huren in Amsterdam met verse smoothies

Met een smoothiebar laat u aan uw gasten zien dat u bewust om gaat met eten. Daarnaast is het een grote publiekstrekker. Zo worden de bezoekersaantallen bij beursstands tot wel 200% verhoogd! De medewerkers van Smoothiebarnederland.nl zijn erin getraind om uw gasten snel te voorzien van de lekkerste smoothies. Onze ingrediënten? Vers fruit, zuivel, vruchtensappen en vooral een heleboel liefde. Zo maken wij van ieder evenement een groot succes. Niet voor niets gingen al meer dan 1.500 tevreden klanten u voor. Wat kunt u van ons verwachten?

  • Smoothiebars in uiteenlopende stijlen en groottes;
  • Mogelijkheid tot personalisatie;
  • Full-service;
  • Verse, gezonde smoothies;
  • Scherpe prijs;
  • Bereiding door goed opgeleide, professionele medewerkers;
  • Persoonlijke & flexibele aanpak.

Vraag direct een offerte aan bij Smoothiebarnederland.nl

Bent u enthousiast geraakt over de mogelijkheden van Smoothiebarnederland.nl voor een smoothiebar huren in Amsterdam? Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Heeft u speciale wensen? Schroom dan niet om deze met ons te delen. Wij denken graag met u mee om uw evenement tot een zo groot mogelijk succes te maken. Wij zijn een all-inclusive leverancier, dus het enige wat u hoeft te doen is een plek reserveren, dan regelen wij de rest. Onze gastvrije smoothiemakers staan voor u klaar!

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen