[rank_math_breadcrumb]

Cateringconcept die uniek, gezond, lekker én een echte publiekstrekker is? Dan is een smoothiebar huren in omgeving Den Haag bij Smoothiebarnederland.nl iets voor u! Smoothies zijn geschikt voor vele uiteenlopende evenementen, van beursstands tot personeelsfeesten en van congressen tot festivals. De enthousiaste en professionele medewerkers van Smoothiebarnederland.nl komen graag naar u toe om uw gasten te voorzien van heerlijke smoothies. Altijd bereid met verse ingrediënten en een flinke dosis liefde! Profiteer van onze persoonlijke service en scherpe prijzen. Neem contact op!

Smoothiebar huren in Den Haag; de voordelen

Smoothiebarnederland.nl is de grootste smoothiebar verhuurder van Nederland. Onze smoothiebars brengen vele positieve effecten met zich mee. Zo zorgen ze voor een verhoging van bezoekers tot wel 200% bij beursstands! De voordelen van onze smoothiebars op een rijtje:

  • Onze smoothiebars zijn echte eye-catchers;
  • Inzetbaar op vrijwel iedere locatie;
  • Behoeven alleen een stroompunt;
  • Voorzien van pro-actieve, enthousiaste en professionele medewerkers;
  • Mogelijkheid tot personaliseren (bijvoorbeeld met uw logo);
  • Verkrijgbaar in diverse stijlen en formaten;
  • Uitgerust met professionele blenders en juices.

Meer dan 1.500 tevreden klanten

Al meer dan 1.500 tevreden klanten gingen u voor. Smoothiebarnederland.nl kan dankzij haar modulaire bars en goed opgeleide barmedewerkers, een capaciteit aan tot wel 40.000 bezoekers. Qua vormgeving en uitvoering bent u helemaal de baas. Wij bieden u diverse smoothiebars, van zakelijk tot robuust en van een LED-verlichte tot een steigerhouten variant. Allen leverbaar in diverse formaten en met de mogelijkheid tot personaliseren van bijvoorbeeld menukaarten of bekers.

Ja, ik wil een offerte aanvragen bij Smoothiebarnederland.nl

Een smoothiebar huren in Den Haag bij Smoothiebarnederland.nl is zeer aantrekkelijk, omdat wij alles voor u regelen. Het enige wat wij u hoeft te regelen is een stroompunt en een plek voor onze bar. Wij dragen zorg voor de op- en afbouw, het transport en de voorbereiding. Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan direct contact op met Smoothiebarnederland.nl voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij komen naar u toe, waar u ook bent, met onze stijlvolle bars, professionele medewerkers en diverse gezonde smoothies, om uw evenement tot een daverend succes te maken!

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen