Wilt u uw collega’s dit jaar helemaal in de watten leggen tijdens het bedrijfsfeest? Uw festivalgangers voorzien van gezonde én lekkere catering? Of heeft u een publiekstrekker nodig voor bij uw beursstand? Smoothiebarnederland.nl is het antwoord op al deze vragen. Bij ons kunt u een prachtige smoothiebar huren in omgeving Eindhoven met de heerlijkste verse smoothies en enthousiast personeel. Tegen scherpe prijzen zorgen wij er voor dat uw evenement onvergetelijk wordt!

Expert in smoothiebar verhuur in omgeving Eindhoven

In het verleden hebben wij al succesvol bijgedragen aan meer dan 250 congressen, symposia en lezingen en meer dan 500 beursstands. Wij mogen onszelf dan ook een echte expert noemen op het gebied van smoothie-catering op vele uiteenlopende evenementen. Met onze modulaire smoothiebars kunnen wij een capaciteit tot wel 40.000 bezoekers aan! En met onze mogelijkheden tot personaliseren kunt u uw bedrijf ontzettend goed op de kaart zetten. Wat dacht u van een smoothie vernoemd naar uw bedrijf of bekers met uw logo er op gedrukt? Een aantal evenementen waarop wij succesvol smoothiebars verhuren:

  • Beursstand: verhoog uw bezoekers met wel 200%;
  • Festivals: smoothies zijn momenteel ‘hot’ onder de feest- en festivalgangers;
  • Bedrijfsfeesten: verwen uw medewerkers op een gezonde en smaakvolle wijze;
  • Congressen: geef uw gasten een energieboost na een intensieve ochtend/middag.

Smoothiebarnederland.nl is onderdeel van Barcompany. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van unieke cateringconcepten voor onvergetelijke evenementen. Naast smoothiebars, bieden wij bijvoorbeeld ook juicebars, koffiecatering, cocktailbars en zuurstofbars. Wij bezorgen uw gasten graag de avond van hun leven!

Ja, ik wil een offerte aanvragen bij Smoothiebarnederland.nl

Heeft u interesse in een smoothiebar huren in omgeving Eindhoven? Neem dan gerust eens contact op met Smoothiebarnederland.nl. Wij informeren u graag over onze eindeloze mogelijkheden. Een vrijblijvende offerte aanvragen is ook mogelijk. Laat uw gasten ook bewust genieten op uw evenement van onze smoothies, gemaakt van stukken vers fruit, zuivel, vruchtensappen en een flinke dosis liefde!

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen