Wilt u 200% meer bezoekers op uw beursstand? Zoekt u een echte publiekstrekker voor uw festival? Of wilt u uw gasten een gezond welkomstdrankje aanbieden tijdens het bedrijfsfeest? Kies er dan voor om een smoothiebar te huren in Groningen bij Smoothiebarnederland.nl. Al meer dan 1.500 tevreden klanten gingen u voor. Neem contact met ons op en informeer naar de eindeloze mogelijkheden.

Scherpe prijs bij smoothiebar huren in Groningen

Of u nu een zakelijk evenement als een congres of beursevent of juist een publieksevenement zoals een festival organiseert: Smoothiebarnederland.nl is uw partner. Met onze modulaire bars en goed opgeleide barmedewerkers, kunnen wij een capaciteit aan tot wel 40.000 bezoekers. Zoekt u een stijlvolle, zwart-witte bar die volledig gepersonaliseerd kan worden? Smoothiebarnederland.nl levert deze in diverse formaten. Wilt u liever een minder strakke bar? Geen probleem! Dan leveren wij u een robuuste steigerhouten smoothiebar. Dankzij onze uitstekende prijs-kwaliteit verhouding garanderen wij u altijd een scherpe prijs. En met onze persoonlijke en flexibele aanpak staat uw wens altijd centraal.

Unieke cateringconcepten

Smoothiebarnederland.nl is onderdeel van Barcompany. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van unieke belevingen voor onvergetelijke evenementen. Ook u zijn we graag van dienst met onze cateringconcepten:

  • Cocktailbars;
  • Mobiel casino;
  • Juicebars;
  • Koffiecatering;
  • Zuurstofbars.

Ja, ik wil een offerte aanvragen

Ziet u ook de voordelen in van een smoothiebar huren in Groningen op bijvoorbeeld uw festival, bedrijfsfeest of congres? Neem dan direct contact op met Smoothiebarnederland.nl voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij komen naar u toe, waar u ook bent, met onze stijlvolle bars, diverse gezonde smoothies en een team van enthousiaste medewerkers. Reserveert u een plekje voor ons? Dan regelen wij de rest en maken we uw evenement tot een daverend succes.

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen