Wilt u een smoothiebar huren in omgeving Nijmegen? Dan bent u bij Smoothiebarnederland.nl aan het juiste adres. Bij ons kunt u tegen een scherpe prijs op iedere gewenste locatie een smoothiebar huren. Onze enthousiaste en professionele medewerkers zijn erin getraind om uw gasten binnen no-time te voorzien van de lekkerste smoothies. Deze smoothies worden gemaakt van stukken vers fruit, zuivel, vruchtensappen en met een flinke dosis liefde. Dat maakt dat ieder evenement een groot succes wordt met Smoothiebarnederland.nl!

Smoothiebar huren in Nijmegen voor diverse evenementen

Smoothiecatering is hip. Met heerlijke verse smoothies laat u uw gasten zien dat u bewust omgaat met voeding. Daarnaast is een smoothiebar uniek, verrassend en een echte publiekstrekker. Onze smoothiebars worden voor vele uiteenlopende evenementen in gehuurd. Denk aan beursevenementen, congressen, bedrijfsfeesten, publieksevenementen en festivals. Het smoothie menu bestaat altijd uit minstens drie verschillende soorten zodat uw gasten hun favoriet kunnen kiezen. Bent u benieuwd wat wij voor uw feest of evenement kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ook wanneer u speciale wensen heeft kunt u die altijd met ons delen. Wij leveren graag maatwerk voor ieder evenement!

De voordelen van onze smoothiebars

Smoothiebarnederland.nl is de grootste smoothiebar verhuurder van Nederland. En dat is niet voor niets! Onze smoothiebars bieden u vele voordelen, onder andere:

  • Verkrijgbaar in diverse stijlen en formaten;
  • Inzetbaar op vrijwel iedere locatie;
  • Mogelijkheid tot personaliseren (bijvoorbeeld met uw logo);
  • Behoeven alleen een stroompunt;
  • Uitgerust met professionele blenders en juices;
  • Onze smoothiebars zijn echte eye-catchers;
  • Voorzien van pro-actieve, enthousiaste en professionele medewerkers.

Vraag een offerte aan bij Smoothiebarnederland.nl

Hebben wij uw interesse gewekt en ziet u een smoothiebar huren in omgeving Nijmegen wel zitten? Neem dan contact op met Smoothiebarnederland.nl voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Wij vertellen u graag over onze eindeloze mogelijkheden. Wilt u vast de sfeer proeven of een indruk krijgen van onze smoothiebars? Bekijk dan onze foto’s. Een smoothiebar huren in Nijmegen doet u bij Smoothiebarnederland.nl!

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen