Zoekt u een aanbieder van smoothiebars die flexibel te werk gaat, full-service levert én een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding biedt? Dan bent u bij Smoothiebarnederland.nl aan het juiste adres. Of u nu een publieksevenement of zakelijk evenement organiseert: de professionele medewerkers van Smoothiebarnederland.nl bereiden de lekkerste verse smoothies voor uw gasten, op iedere gewenste locatie! Met onze modulaire bars en goed opgeleide barmedewerkers, kunnen wij een capaciteit aan tot wel 40.000 bezoekers. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden voor een smoothiebar huren in omgeving Rotterdam bij Smoothiebarnederland.nl.

Smoothiebars en meer huren in Rotterdam

Smoothiebars zijn hip, uniek en een echte publiekstrekker. Met een smoothiebar op uw evenement laat u zien dat u bewust omgaat met eten, en dat u uw gasten graag in het zonnetje zet. Vindt u smoothies niet geschikt voor uw evenement, maar wilt u wel een uniek cateringconcept inhuren? Schroom dan niet om ons eens te bellen. Smoothiebarnederland.nl is namelijk onderdeel van Barcompany. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van unieke belevingen voor onvergetelijke evenementen. Naast smoothiebars bieden wij nog diverse andere cateringconcepten, denk aan::

  • Mobiel casino;
  • Zuurstofbars;
  • Juicebars;
  • Cocktailbars;
  • Koffiecatering.

200% meer bezoekers met een smoothiebar

Smoothiebars zijn geschikt voor vele uiteenlopende evenementen, van festivals tot congressen en personeelsfeesten. Wist u dat een smoothiebar voor tot wel 200% meer bezoekers op uw beursstand kan zorgen? Daarnaast sluit u met een smoothiebar op uw evenement helemaal aan op de trend van gezond leven. Qua vormgeving bent u ook de baas. Zoekt u een stijlvolle, zwart-witte bar die volledig gepersonaliseerd kan worden? Smoothiebarnederland.nl levert deze in diverse formaten. Wilt u liever een minder strakke bar? Ook dat is mogelijk! Dan leveren wij u een robuuste steigerhouten smoothiebar.

Vraag nu een offerte aan bij Smoothiebarnederland.nl

Ziet u ook de voordelen in van een smoothiebar huren in Rotterdam op bijvoorbeeld uw festival, congres of beursstand? Schroom dan niet om contact met Smoothiebarnederland.nl op te nemen. Wij informeren u graag over onze eindeloze mogelijkheden en sturen u indien gewenst een vrijblijvende offerte toe. Met onze stijlvolle bars, diverse gezonde smoothies en een team van enthousiaste medewerkers maakt Smoothiebarnederland.nl uw evenement tot een daverend succes!

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen