[rank_math_breadcrumb]

Het kiezen van geschikte catering voor uw evenement is makkelijker gezegd dan gedaan, zeker wanneer u uw gasten wilt voorzien van iets lekkers, gezonds én unieks. Heeft u weleens gedacht aan een smoothiebar? Bij Smoothiebarnederland.nl kunt u tegen een scherpe prijs een luxe LED-verlichte smoothiebar inclusief professionele medewerkers, de lekkerste smoothies, gepersonaliseerde menukaarten, glaswerk én prachtige decoratie huren. Wij komen naar u toe, waar u ook bent, om een groot succes te maken van uw evenement. Een smoothiebar huren in Utrecht doet u bij Smoothiebarnederland.nl!

Voor ieder evenement een smoothiebar huren in Utrecht

Smoothies zijn geschikt voor ieder evenement. Ze kunnen geserveerd worden als welkomstdrankje, ontbijt of tussendoortje. Met een smoothiebar laat u aan uw gasten zien dat u bewust om gaat met eten. Daarnaast is het een grote publiekstrekker. Zo worden de bezoekersaantallen bij beursstands tot wel 200% verhoogd! Niet voor niets hebben wij meer dan 1.500 tevreden klanten bediend, op vele uiteenlopende evenementen. Denk aan festivals, beursstands, personeelsfeesten en congressen. Bent u niet zo gecharmeerd van smoothiebars maar wilt u wel een uniek cateringconcept op uw evenement? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn onderdeel van Barcompany, en bieden u nog vele andere mogelijkheden zoals zuurstofbars, cocktailbars en juicebars.

Waarom Smoothiebarnederland.nl?

  • Full-service;
  • Smoothiebars in uiteenlopende stijlen en groottes;
  • Bereiding met liefde door goed opgeleide, professionele medewerkers;
  • Verse, gezonde smoothies;
  • Scherpe prijs;
  • Mogelijkheid tot personalisatie;
  • Persoonlijke & flexibele aanpak.

Offerte aanvragen

Smoothiebarnederland.nl serveert de lekkerste en gezondste smooties en maakt van elk evenement een echt feest! Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte! Trakteer uw gasten op een heerlijke energybooster door een smoothiebar te huren in omgeving Utrecht! Wij zijn een all-inclusive leverancier, dus het enige wat u hoeft te doen is een plek reserveren, dan regelen wij de rest. Onze gastvrije smoothiemakers staan voor u klaar!

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen