[rank_math_breadcrumb]

Bent u op zoek naar een stijlvolle smoothiebar op locatie? Zoek dan niet verder. Een smoothiebar huren was nog nooit zo gemakkelijk. Het enige wat u hoeft te doen is uw wensen te vertellen en een plek voor ons te reserveren, wij verzorgen de rest. Wij zijn dé specialist op het gebied van smoothie catering op uw feest, beurs en elk ander evenement.

Een smoothiebar huren voor elke gelegenheid

Smoothiebar Nederland is de grootste smoothiebar verhuurder van het land. Wij hebben al veel ervaring met dit concept en weten als geen ander dat elk evenement anders is. Daarom beschikken wij over diverse designs zodat ze perfect passen bij uw beurs, personeelsfeest, bruiloft of festival. Daarnaast zijn ze in vier formaten verkrijgbaar zodat er altijd een bar geplaatst kan worden, ongeacht of het een grote of kleine ruimte betreft.

Smoothies met vers fruit

Heerlijke fruitige en gezonde smoothies, daar houden wij van. Daarom verwerken wij alleen vers fruit in onze smoothies. Daarnaast gebruiken wij groente, zuivel en vruchtensappen. Wij schillen de appels voor onze smoothies trouwens niet. Waarom? Omdat juist in de schil de meeste voedingsstoffen zitten. Wilt u wat meer weerstand opbouwen, kies dan voor sinaasappel en aardbei in uw smoothie. Vooral sinaasappels zitten vol vitamine C en calcium. Trakteer uw gasten ook eens op een gezonde energy boost.

Maak kennis met Smoothiebar Nederland

Smoothiebar Nederland neemt u graag het werk uit handen zodat u zelf ook optimaal kunt genieten van uw eigen evenement. Bent u dus op zoek naar iets unieks om een geweldig concept neer te zetten? Neem contact met ons op en wij komen binnen 24 uur met een persoonlijk voorstel. U bent gegarandeerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding bij ons. Benieuwd geworden? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen