[rank_math_breadcrumb]

Wij krijgen regelmatig de volgende vragen en hebben ze daarom alvast voor u beantwoord:

Hoe laat zijn jullie aanwezig?
Wij zijn standaard 1,5 uur voordat de bar geopend wordt op uw locatie aanwezig.

Hoe gaat de betaling?
De dag na het feest krijgt ontvangt u per email een factuur van ons. Deze dient vervolgens binnen twee weken voldaan te zijn.

Zijn de tarieven inclusief of exclusief btw?
De tarieven zijn exclusief btw. Uiteraard is de btw voor uw zakelijke evenement terug te vorderen. De 6% btw tarief geldt voor de smoothies.

Wat dien ik zelf te regelen?
Wij leveren alles dat nodig is voor onze smoothiecatering. De smoothiebar is geheel zelfvoorzienend en behoeft geen water aan- of afvoer. Wel is een stroompuntje binnen drie meter in de buurt van de bar gewenst. Dit dient een vrije groep te zijn van minimaal 2,5 kw voor de blenders en de LED-verlichting van de bar.

Wat zijn de afmetingen van de smoothiebar

Wij beschikken over twee formaten smoothiebars:
Compacte smoothiebar: 1,60 x 0,90 m

Tweepersoons smoothiebar: 2,80 x 0,90.

Passen de bars in een lift?

De compacte smoothiebar heeft in de transportstand een afmeting van 1m x 0,9m en past daarmee in vrijwel iedere personenlift.

Kunnen de smoothiebars opgetild worden?

Nee, daar zijn onze bars simpelweg te zwaar voor. Mocht dit wel gewenst zijn dan leveren wij een alternatieve bar die wel getild kan worden.

Welke smoothies maken jullie?

Wij maken standaard drie verschillende soorten smoothies zodat uw gasten altijd iets te kiezen hebben. De smoothies veranderen continu omdat wij veel gebruik maken van seizoen producten. Wij maken gezonde smoothies met bijvoorbeeld verse spinazie maar waken er wel altijd voor dat de combinaties lekker moet smaken.  Heeft u een voorkeur voor een bepaalde smoothie? Vertel het ons en wij maken deze op uw evenement.

Mocht u na het lezen van deze vragen en antwoorden nog vragen hebben dan horen wij deze graag.
Wij zitten voor uw klaar. Tel. 0882035100.

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen