[rank_math_breadcrumb]

Onze smoothies zitten he-le-maal vol met vers fruit. We hebben een paar leuke weetjes opgeschreven over de fruitsoorten die wij het meest gebruiken.

Fruitsoorten

Appel
De meeste voedingsstoffen zitten in de schil dus wij schillen onze appels niet. Wist je meer energie krijgt van een appel in de ochtend dan een kopje koffie?

Aardbei
De aardbei bevat weinig calorieën maar wel veel vitamine C. Aardbeien zijn bijzonder geschikt als je aan je weerstand wilt werken.

Sinaasappel
Heb je last van een verkoudheid of wil je je cholesterol verlagen? Eet een sinaasappel. Sinaasappels zitten vol met vitamine C en calcium. Daarnaast word je vrolijk van het ruiken van sinaasappels omdat je hersenen van serotonine aanmaken.

Ananas
Een ananas helpt bij vetverbranding en hebben een gunstige werking op je vertering. Bovendien zit ze vol met vitaminen en mineralen die ontstekingsremmend werken.

Bosbes
Dit is de immuunsysteem booster! De vrucht zit he-le-maal vol met antioxidanten en ziektebestrijders.

Mango
De mango is het meest verkochte fruit ter wereld! De mango zit vol met vitamientjes maar is caloriearm.

Banaan
De banaan levert direct veel energie! Wist je dat je op twee bananen wel een uur kunt sporten?

Kiwi
Wanneer je één kiwi eet dan heb je direct meer vitamine C binnen gekregen dan dat je de hele dag nodig hebt!

Wortel
Met wortel reinig je je maag en bevorder je je stofwisseling

Citroen
Eet citroen om een verkoudheid tegen te gaan of om aan je weerstand te werken. Misschien een beetje zuur maar rijk aan vitamine C

vers fruit

Meer dan fruitsap

Het hoofd-ingrediënt in onze smoothies is vers fruit. Dit fruit persen wij niet uit, maar maken we drinkbaar door het in de blender te doen. Hierdoor blijft er meer dan alleen sap over, wat de voedingswaarde van de smoothie ten goede komt. Wanneer je namelijk alleen het uitgeperste sap van het fruit drinkt, dan krijg je wel alle suikers binnen maar lang niet alle vezels bijvoorbeeld.

Denk er maar eens over na: Een glas appelsap waar sap van tien appels in zit drink je zo weg. Maar heb je ooit wel eens 10 appels achter elkaar gegeten?

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen