Heb jij een belevenis in Aa en Hunze en wil je ook iets unieks hebben? Kies er dan voor om een mobiele smoothiebar te huren op jouw locatie! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een aangenaam, gezond én fraai drankje! Het huren van een mobiele smoothiebar is zeer makkelijk. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en nadien gaan we zien wat het meest geschikt is voor jouw festijn, beurs of evenement in Aa en Hunze. Wij zorgen dat je bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke methode. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, zullen veel mensen even stoppen om te kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Aa en Hunze

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Aa en Hunze, onze mobiele smoothiebars zullen permanent een volledig match met uw festival zijn. Waarom dit altijd zo is? Omdat wij beschikken over ruim twintig verschillende barmeubels in diverse groottes en stijlen. Zo weet je zeker dat je de bar krijgt die precies goed is voor jouw belevenis. En beschik je zelf al over een bar, dan kunnen wij onze blenders ook daar op installeren.
In overleg bepalen we gezamenlijk welke smoothies er op het menu komen. aansluitend maken onze barkeepers met veel energie en drift lekkere smoothies vol vitamine en mineralen voor alle bezoek in Aa en Hunze. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Maar waarom een smoothiebar in Aa en Hunze bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • Altijd bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Aa en Hunze
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Aa en Hunze meteen een smoothiebar huren?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw gebeurtenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Aa en Hunze? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vervolgens zul je binnen 24 uur een offerte op maat van ons toegestuurd krijgen.We waarborgen een supergaaf festival en bezoek die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen