[rank_math_breadcrumb]

Heb jij een gebeurtenis in Alkmaar en wil je ook iets unieks hebben? Het zou dan een goed idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw feestelijkheid in te huren! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een lekker, vitaal én schoon drankje! Een smoothiebar huren in Alkmaar is heel makkelijk. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en vervolgens gaan we zien wat het meest handig is voor jouw festijn, beurs of festival in Alkmaar. Wij zorgen dat je bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke manier. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, zullen veel publiek even stoppen om te kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Alkmaar

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Alkmaar, wij hebben doorlopend een smoothiebar die perfect aansluit op jouw wensen. Hoe dat kan? Dit komt omdat wij zeer veel verschillende barren hebben.. Zo weet je zeker dat je de bar krijgt die precies goed is voor jouw gebeurtenis. Indien je zelf al een bar beschikbaar hebt, dan kunnen wij hier ook prima mee werken.
In overleg bepalen we samen welke smoothies er op het menu komen. Vervolgens prepareren onze bartenders met overgave en belangstelling de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Maar waarom een smoothiebar in Alkmaar bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • onophoudelijk bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Alkmaar
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Alkmaar direct een smoothiebar huren?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw gebeurtenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Alkmaar? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij sturen je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.We beloven een geweldig festival en bezoek die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen