Heb jij een belevenis in Alphen aan den Rijn en wil je ook iets unieks hebben? Een mobiele smoothiebar is dan totaal wat voor jou! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een aangenaam, heilzaam én mooi drankje! Het is zeer eenvoudig om een mobiele smoothiebar te huren. Vertel ons jouw wensen en samen gaan we op zoek naar een geschikte bar voor jouw feest, beurs of manifestatie in Alphen aan den Rijn. Wij zorgen dat je gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke methode. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw gasten klaarmaken, zal het op uw festival zeer populair zijn.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Alphen aan den Rijn

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Alphen aan den Rijn, onze mobiele smoothiebars zullen permanent een prima match met uw festival zijn. Waarom is dit zo? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Je weet daarom dat je permanent een goede aansluitende bar krijgt die uitstekend is voor jouw gebeurtenis. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
Graag overleggen we samen met jou welke smoothies we aan de gasten serveren. Vervolgens bereiden onze bartenders met hartstocht en belangstelling de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Maar waarom een smoothiebar in Alphen aan den Rijn bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • Altijd bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Alphen aan den Rijn
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Alphen aan den Rijn direct een smoothiebar huren?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw happening kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Alphen aan den Rijn? Vraag dan een aanbod aan. Wij zenden je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.We verzekeren een supergaaf festival en gasten die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen