[rank_math_breadcrumb]

Heb jij een gebeurtenis in Amstelveen en wil je ook iets unieks hebben? Een mobiele smoothiebar is dan totaal wat voor jou! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een aangenaam, heilzaam én aantrekkelijk drankje! makkelijk} om een mobiele smoothiebar te huren. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en hierna gaan we bekijken wat het meest handig is voor jouw party, beurs of gebeurtenis in Amstelveen. Op een leuke en entertainende manier zorgen wij dat jouw gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke methode. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw gasten klaarmaken, zal het op uw festiviteit zeer populair zijn.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Amstelveen

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Amstelveen, wij hebben doorlopend een smoothiebar die perfect aansluit op jouw wensen. Waarom dit doorlopend zo is? Omdat wij beschikken over ruim twintig verschillende barmeubels in diverse groottes en stijlen. Zo weet je zeker dat je de bar krijgt die precies goed is voor jouw gebeurtenis. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
Graag overleggen we gezamenlijk met jou welke smoothies we aan de gasten serveren. Vervolgens bereiden onze bartenders met overgave en liefde de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Maar waarom een smoothiebar in Amstelveen bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • permanent bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Amstelveen
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Amstelveen direct een smoothiebar huren?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw evenement kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Amstelveen? Vraag dan een aanbod aan. Vervolgens zul je binnen 24 uur een aanbod op maat van ons toegestuurd krijgen.We waarborgen een geweldig festiviteit en gasten die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen