[rank_math_breadcrumb]

Op zoek naar iets unieks voor jouw evenement in Amsterdam? Een mobiele smoothiebar is dan totaal wat voor jou! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een reuzelekker, heilzaam én mooi drankje! ongecompliceerd. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en nadien gaan we bekijken wat het meest handig is voor jouw feest, beurs of belevenis in Amsterdam. Wij zorgen dat je gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke wijze. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw gasten klaarmaken, zullen veel mensen even halthouden om te kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Amsterdam

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Amsterdam, wij hebben steevast een smoothiebar die perfect aansluit op jouw wensen. Hoe dat kan? Omdat wij beschikken over ruim twintig verschillende barmeubels in diverse groottes en stijlen. Op die wijze weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw festival in Amsterdam. Indien je zelf al een bar beschikbaar hebt, dan kunnen wij hier ook prima mee werken.
In overleg bepalen we gezamenlijk welke smoothies er op het menu komen. later maken onze barkeepers met veel wilskracht en overgave heerlijke smoothies vol vitamine en mineralen voor alle gasten in Amsterdam. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Maar waarom een smoothiebar in Amsterdam bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • onophoudelijk bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Amsterdam
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Direct een smoothiebar huren in Amsterdam?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw gebeurtenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Amsterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij sturen je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze belangstelling voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen