[rank_math_breadcrumb]

Wil jij in Asten iets unieks organiseren? Kies er dan voor om een mobiele smoothiebar te huren op jouw locatie! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een smakelijk, gezond én fraai drankje! Het huren van een mobiele smoothiebar is zeer simpel. Vertel ons jouw wensen en gezamenlijk gaan we op zoek naar een geschikte bar voor jouw festiviteit, beurs of manifestatie in Asten. Wij zorgen dat je gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke wijze. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw gasten klaarmaken, zullen veel mensen komen kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Asten

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Asten, wij hebben permanent een smoothiebar die uitstekend aansluit op jouw wensen. Waarom dit permanent zo is? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Op die wijze weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw partij in Asten. En beschik je zelf al over een bar, dan kunnen wij onze blenders ook daar op installeren.
Graag overleggen we collectief met jou welke smoothies we aan de gasten serveren. Vervolgens bereiden onze bartenders met hartstocht en genegenheid de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Maar waarom een smoothiebar in Asten bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • permanent bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Asten
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Asten direct een smoothiebar huren?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw happening kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Asten? Vraag dan een aanbod aan. nadien zul je binnen 24 uur een aanbod op maat van ons toegestuurd krijgen.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze genegenheid voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen