Wil jij in Barendrecht iets unieks regelen? Kies er dan voor om een mobiele smoothiebar te huren op jouw locatie! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een smakelijk, gezond én goed drankje! Een smoothiebar huren in Barendrecht is heel gemakkelijk. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en vervolgens gaan we bekijken wat het meest geschikt is voor jouw partij, beurs of festival in Barendrecht. Op een leuke en entertainende methode zorgen wij dat jouw gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke methode. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw bezoek klaarmaken, zullen veel publiek even halthouden om te kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Barendrecht

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Barendrecht, wij hebben permanent een smoothiebar die volledig aansluit op jouw wensen. Hoe dat kan? Dit komt omdat wij zeer veel verschillende barren hebben.. Je weet daarom dat je permanent een goede aansluitende bar krijgt die volledig is voor jouw belevenis. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
In overleg bepalen we collectief welke smoothies er op het menu komen. later maken onze barkeepers met veel energie en overgave lekkere smoothies vol vitamine en mineralen voor alle bezoek in Barendrecht. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Waarom zou je in Barendrecht een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • doorlopend bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Barendrecht
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Barendrecht direct een smoothiebar huren?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw gebeurtenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Barendrecht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zenden je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze liefde voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen