Op zoek naar iets unieks voor jouw belevenis in Binnenmaas? Kies er dan voor om een mobiele smoothiebar te huren op jouw plaats! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een lekker, heilzaam én goed drankje! makkelijk. Vertel ons jouw wensen en samen gaan we op zoek naar een juiste bar voor jouw partij, beurs of belevenis in Binnenmaas. Wij zorgen dat je bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke manier. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw bezoek klaarmaken, zullen veel publiek even halthouden om te kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Binnenmaas

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Binnenmaas, wij hebben steevast een smoothiebar die geheel aansluit op jouw wensen. Waarom dit steevast zo is? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Je weet daarom dat je steevast een goede aansluitende bar krijgt die geheel is voor jouw evenement. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
Graag overleggen we samen met jou welke smoothies we aan de bezoek serveren. naderhand maken onze barkeepers met veel energie en drift heerlijke smoothies vol vitamine en mineralen voor alle bezoek in Binnenmaas. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Maar waarom een smoothiebar in Binnenmaas bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • permanent bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Binnenmaas
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Onmiddellijk een smoothiebar huren in Binnenmaas?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw belevenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Binnenmaas? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vervolgens zul je binnen 24 uur een aanbod op maat van ons toegestuurd krijgen.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze toewijding voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen