[rank_math_breadcrumb]

Heb jij een belevenis in Bloemendaal en wil je ook iets unieks hebben? Kies er dan voor om een mobiele smoothiebar te huren op jouw locatie! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een lekker, heilzaam én prachtig drankje! simpel. Vertel ons jouw wensen en gezamenlijk gaan we op zoek naar een geschikte bar voor jouw festival, beurs of gebeurtenis in Bloemendaal. Op een leuke en entertainende manier zorgen wij dat jouw gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke manier. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw bezoek klaarmaken, zal het op uw festival zeer populair zijn.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Bloemendaal

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Bloemendaal, wij hebben onophoudelijk een smoothiebar die prima aansluit op jouw wensen. Waarom dit onophoudelijk zo is? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Op die wijze weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw festival in Bloemendaal. Indien je zelf al een bar beschikbaar hebt, dan kunnen wij hier ook prima mee werken.
Graag overleggen we gezamenlijk met jou welke smoothies we aan de bezoek serveren. Vervolgens prepareren onze bartenders met hartstocht en genegenheid de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Waarom zou je in Bloemendaal een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • onophoudelijk bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Bloemendaal
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Onmiddellijk een smoothiebar huren in Bloemendaal?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw evenement kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Bloemendaal? Vraag dan een aanbod aan. Wij sturen je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze genegenheid voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen