[rank_math_breadcrumb]

Wil jij in Bodegraven-Reeuwijk iets unieks regelen? Het zou dan een klasse idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw feest in te huren! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een smakelijk, heilzaam én fraai drankje! simpel.Samen met jouw sparren we over de mogelijkheden en selecteren we het beste concept voor jouw festijn, beurs of evenement in Bodegraven-Reeuwijk. Op een leuke en entertainende methode zorgen wij dat jouw gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke manier. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, zal het op uw partij zeer gewild zijn.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Bodegraven-Reeuwijk

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Bodegraven-Reeuwijk, wij hebben permanent een smoothiebar die prima aansluit op jouw wensen. Waarom is dit zo? Omdat wij beschikken over ruim twintig verschillende barmeubels in diverse groottes en stijlen. Je weet daarom dat je permanent een goede aansluitende bar krijgt die prima is voor jouw evenement. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
Graag overleggen we collectief met jou welke smoothies we aan de bezoek serveren. nadien maken onze barkeepers met veel werklust en passie lekkere smoothies vol vitamine en mineralen voor alle bezoek in Bodegraven-Reeuwijk. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Waarom zou je in Bodegraven-Reeuwijk een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • onophoudelijk bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Bodegraven-Reeuwijk
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Bodegraven-Reeuwijk direct een smoothiebar huren?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw gebeurtenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Bodegraven-Reeuwijk? Vraag dan een offerte aan. Vervolgens zul je binnen 24 uur een offerte op maat van ons toegestuurd krijgen.We verzekeren een fantastisch partij en bezoek die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen