[rank_math_breadcrumb]

Op zoek naar iets unieks voor jouw belevenis in Breda? Het zou dan een klasse idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw feestelijkheid in te huren! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een smakelijk, heilzaam én goed drankje! Het huren van een mobiele smoothiebar is zeer simpel. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en naderhand gaan we bekijken wat het meest handig is voor jouw feest, beurs of belevenis in Breda. Wij zorgen dat je bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke wijze. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw bezoek klaarmaken, trekt het onmiddellijk veel bekijks.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Breda

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Breda, wij hebben altijd een smoothiebar die perfect aansluit op jouw wensen. Waarom is dit zo? Dit komt omdat wij zeer veel verschillende barren hebben.. Op die wijze weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw partij in Breda. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
In overleg bepalen we collectief welke smoothies er op het menu komen. Vervolgens prepareren onze bartenders met hartstocht en belangstelling de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Maar waarom een smoothiebar in Breda bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • Altijd bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Breda
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Direct een smoothiebar huren in Breda?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw happening kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Breda? Vraag dan een offerte aan. Vervolgens zul je binnen 24 uur een offerte op maat van ons toegestuurd krijgen.We beloven een buitengewoon partij en bezoek die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen