Wil jij in Brummen iets unieks initiëren? Kies er dan voor om een mobiele smoothiebar te huren op jouw locatie! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een aangenaam, vitaal én prachtig drankje! Een smoothiebar huren in Brummen is heel gemakkelijk.Samen met jouw sparren we over de mogelijkheden en selecteren we het beste concept voor jouw partij, beurs of evenement in Brummen. Wij zorgen dat je gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke methode. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw gasten klaarmaken, zullen veel mensen even halthouden om te kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Brummen

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Brummen, wij hebben permanent een smoothiebar die volledig aansluit op jouw wensen. Waarom is dit zo? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Zo weet je zeker dat je de bar krijgt die precies goed is voor jouw belevenis. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
In overleg bepalen we collectief welke smoothies er op het menu komen. Daarna maken onze barkeepers met veel wilskracht en passie lekkere smoothies vol vitamine en mineralen voor alle gasten in Brummen. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Waarom zou je in Brummen een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • steevast bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Brummen
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Brummen direct een smoothiebar huren?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw happening kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Brummen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zenden je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.We verzekeren een supergaaf festival en gasten die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen