[rank_math_breadcrumb]

Heb jij een happening in Capelle aan den IJssel en wil je ook iets unieks hebben? Een mobiele smoothiebar is dan helemaal wat voor jou! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een lekker, vitaal én mooi drankje! Een smoothiebar huren in Capelle aan den IJssel is heel simpel.Samen met jouw sparren we over de kansen en selecteren we het beste concept voor jouw partij, beurs of festival in Capelle aan den IJssel. Wij zorgen dat je gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke methode. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw gasten klaarmaken, zullen veel mensen komen kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Capelle aan den IJssel

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Capelle aan den IJssel, onze mobiele smoothiebars zullen permanent een prima match met uw festiviteit zijn. Waarom dit steevast zo is? Omdat wij beschikken over ruim twintig verschillende barmeubels in diverse groottes en stijlen. Je weet daarom dat je steevast een goede aansluitende bar krijgt die perfect is voor jouw happening. En beschik je zelf al over een bar, dan kunnen wij onze blenders ook daar op installeren.
In overleg bepalen we collectief welke smoothies er op het menu komen. daarna. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Waarom zou je in Capelle aan den IJssel een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • steevast bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Capelle aan den IJssel
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Capelle aan den IJssel onmiddellijk een smoothiebar huren?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw happening kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Capelle aan den IJssel? Vraag dan een offerte aan. Wij zenden je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.We beloven een buitengewoon festiviteit en gasten die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen