[rank_math_breadcrumb]

Heb jij een belevenis in Cuijk en wil je ook iets unieks hebben? Het zou dan een klasse idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw festival in te huren! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een reuzelekker, heilzaam én goed drankje! Een smoothiebar huren in Cuijk is heel gemakkelijk.collectief met jouw sparren we over de mogelijkheden en kiezen we het beste concept voor jouw festival, beurs of festival in Cuijk. Wij zorgen dat je gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke methode. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw gasten klaarmaken, trekt het gelijk veel bekijks.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Cuijk

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Cuijk, onze mobiele smoothiebars zullen doorlopend een geheel match met uw feest zijn. Hoe dat kan? Omdat wij beschikken over ruim twintig verschillende barmeubels in diverse groottes en stijlen. Op die methode weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw feest in Cuijk. Indien je zelf al een bar beschikbaar hebt, dan kunnen wij hier ook prima mee werken.
Graag overleggen we samen met jou welke smoothies we aan de gasten serveren. later maken onze barkeepers met veel daadkracht en hartstocht heerlijke smoothies vol vitamine en mineralen voor alle gasten in Cuijk. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Waarom zou je in Cuijk een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • doorlopend bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Cuijk
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Cuijk onmiddellijk een smoothiebar huren?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw evenement kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Cuijk? Vraag dan een offerte aan. hierna zul je binnen 24 uur een offerte op maat van ons toegestuurd krijgen.We garanderen een supergaaf feest en gasten die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen