Wil jij in Culemborg iets unieks organiseren? Een mobiele smoothiebar is dan helemaal wat voor jou! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een reuzelekker, gezond én mooi drankje! Het huren van een mobiele smoothiebar is zeer simpel. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en nadien gaan we bekijken wat het meest passend is voor jouw festival, beurs of belevenis in Culemborg. Op een leuke en entertainende wijze zorgen wij dat jouw bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke wijze. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, zal het op uw feest zeer populair zijn.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Culemborg

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Culemborg, onze mobiele smoothiebars zullen permanent een geheel match met uw feest zijn. Waarom is dit zo? Dit komt omdat wij zeer veel verschillende barren hebben.. Je weet daarom dat je altijd een goede aansluitende bar krijgt die perfect is voor jouw belevenis. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
Graag overleggen we collectief met jou welke smoothies we aan de gasten serveren. Vervolgens prepareren onze bartenders met passie en toewijding de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Waarom zou je in Culemborg een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • Altijd bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Culemborg
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Onmiddellijk een smoothiebar huren in Culemborg?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw belevenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Culemborg? Vraag dan een offerte aan. Wij zenden je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze toewijding voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen