Op zoek naar iets unieks voor jouw evenement in De Bilt? Kies er dan voor om een mobiele smoothiebar te huren op jouw plaats! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een smakelijk, heilzaam én aantrekkelijk drankje! Een smoothiebar huren in De Bilt is heel eenvoudig. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en hierna gaan we bekijken wat het meest handig is voor jouw festijn, beurs of gebeurtenis in De Bilt. Wij zorgen dat je gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke manier. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw gasten klaarmaken, trekt het gelijk veel bekijks.

Een mobiele smoothiebar op locatie in De Bilt

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in De Bilt, wij hebben onophoudelijk een smoothiebar die uitstekend aansluit op jouw wensen. Waarom is dit zo? Omdat wij beschikken over ruim twintig verschillende barmeubels in diverse groottes en stijlen. Op die manier weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw feest in De Bilt. En beschik je zelf al over een bar, dan kunnen wij onze blenders ook daar op installeren.
In overleg bepalen we collectief welke smoothies er op het menu komen. Daarna maken onze barkeepers met veel energie en drift heerlijke smoothies vol vitamine en mineralen voor alle gasten in De Bilt. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Waarom zou je in De Bilt een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • onophoudelijk bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar De Bilt
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Meteen een smoothiebar huren in De Bilt?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw happening kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in De Bilt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij sturen je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.We beloven een buitengewoon feest en gasten die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen