Op zoek naar iets unieks voor jouw happening in De Ronde Venen? Kies er dan voor om een mobiele smoothiebar te huren op jouw plaats! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een smakelijk, gezond én aantrekkelijk drankje! practisch.Samen met jouw sparren we over de mogelijkheden en kiezen we het beste model voor jouw feest, beurs of evenement in De Ronde Venen. Op een leuke en entertainende manier zorgen wij dat jouw bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke wijze. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw bezoek klaarmaken, zullen veel publiek even stoppen om te kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in De Ronde Venen

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in De Ronde Venen, wij hebben altijd een smoothiebar die prima aansluit op jouw wensen. Waarom dit altijd zo is? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Je weet daarom dat je altijd een goede aansluitende bar krijgt die prima is voor jouw happening. Indien je zelf al een bar beschikbaar hebt, dan kunnen wij hier ook prima mee werken.
In overleg bepalen we samen welke smoothies er op het menu komen. naderhand maken onze barkeepers met veel wilskracht en drift lekkere smoothies vol vitamine en mineralen voor alle bezoek in De Ronde Venen. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Waarom zou je in De Ronde Venen een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • onophoudelijk bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar De Ronde Venen
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Direct een smoothiebar huren in De Ronde Venen?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw belevenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in De Ronde Venen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. later zul je binnen 24 uur een offerte op maat van ons toegestuurd krijgen.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze liefde voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen