[rank_math_breadcrumb]

Heb jij een gebeurtenis in Delfzijl en wil je ook iets unieks hebben? Het zou dan een klasse idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw event in te huren! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een smakelijk, heilzaam én mooi drankje! gemakkelijk. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en naderhand gaan we bekijken wat het meest passend is voor jouw festiviteit, beurs of evenement in Delfzijl. Op een leuke en entertainende methode zorgen wij dat jouw bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke methode. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, zal het op uw feest zeer gewild zijn.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Delfzijl

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Delfzijl, wij hebben doorlopend een smoothiebar die prima aansluit op jouw wensen. Waarom is dit zo? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Je weet daarom dat je doorlopend een goede aansluitende bar krijgt die prima is voor jouw evenement. Indien je zelf al een bar beschikbaar hebt, dan kunnen wij hier ook prima mee werken.
Graag overleggen we collectief met jou welke smoothies we aan de gasten serveren. Vervolgens bereiden onze bartenders met drift en genegenheid de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Maar waarom een smoothiebar in Delfzijl bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • Altijd bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Delfzijl
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Meteen een smoothiebar huren in Delfzijl?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw evenement kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Delfzijl? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij sturen je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze genegenheid voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen