[rank_math_breadcrumb]

Heb jij een evenement in Den Helder en wil je ook iets unieks hebben? Een mobiele smoothiebar is dan helemaal wat voor jou! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een aangenaam, gezond én fraai drankje! makkelijk} om een mobiele smoothiebar te huren.Samen met jouw sparren we over de mogelijkheden en kiezen we het beste concept voor jouw partij, beurs of evenement in Den Helder. Wij zorgen dat je bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke wijze. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw bezoek klaarmaken, trekt het Onmiddellijk veel bekijks.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Den Helder

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Den Helder, onze mobiele smoothiebars zullen permanent een prima match met uw festival zijn. Waarom is dit zo? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Zo weet je zeker dat je de bar krijgt die precies goed is voor jouw evenement. En beschik je zelf al over een bar, dan kunnen wij onze blenders ook daar op installeren.
Graag overleggen we collectief met jou welke smoothies we aan de bezoek serveren. Vervolgens prepareren onze bartenders met hartstocht en belangstelling de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Maar waarom een smoothiebar in Den Helder bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • steevast bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Den Helder
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Den Helder onmiddellijk een smoothiebar huren?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw happening kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Den Helder? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vervolgens zul je binnen 24 uur een offerte op maat van ons toegestuurd krijgen.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze belangstelling voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen