Heb jij een belevenis in Dordrecht en wil je ook iets unieks hebben? Kies er dan voor om een mobiele smoothiebar te huren op jouw locatie! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een smakelijk, vitaal én mooi drankje! makkelijk} om een mobiele smoothiebar te huren.Samen met jouw sparren we over de mogelijkheden en selecteren we het beste concept voor jouw party, beurs of belevenis in Dordrecht. Op een leuke en entertainende manier zorgen wij dat jouw gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke methode. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw gasten klaarmaken, zullen veel publiek komen kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Dordrecht

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Dordrecht, onze mobiele smoothiebars zullen steevast een prima match met uw festival zijn. Waarom is dit zo? Omdat wij beschikken over ruim twintig verschillende barmeubels in diverse groottes en stijlen. Op die wijze weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw festival in Dordrecht. Indien je zelf al een bar beschikbaar hebt, dan kunnen wij hier ook prima mee werken.
In overleg bepalen we samen welke smoothies er op het menu komen. naderhand maken onze barkeepers met veel wilskracht en overgave heerlijke smoothies vol vitamine en mineralen voor alle gasten in Dordrecht. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Waarom zou je in Dordrecht een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • permanent bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Dordrecht
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Dordrecht meteen een smoothiebar huren?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw evenement kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Dordrecht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. hierna zul je binnen 24 uur een aanbod op maat van ons toegestuurd krijgen.We garanderen een super festival en gasten die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen